Glutenvrije wintermarkt – Sint Niklaas

Glutenvrije wintermarkt – Sint Niklaas

Gisteren ging ik voor de tweede keer naar de ‘Glutenvrije Wintermarkt’ in Sint-Niklaas. Dit is een glutenvrije markt die georganiseerd wordt door de Vlaamse Coeliakie Vereniging. Ik dacht dat ik vorig jaar al onder de indruk was maar deze keer viel mijn mond toch ook enkele keren open. Ondanks de locatie er niet zo reusachtig uitziet, is het aanbod dat wel. Zo kan je er meer dan 30 standjes vinden die allerlei lekkers aanbieden. Niet zeker of je die ene cornflakes wel wil kopen? Geen probleem, je kan ze proeven. Kinderen die uit de boot vallen wanneer de Sint langskomt? Ook geen probleem want de Sint en zijn glutenvrije pieten zijn ook aanwezig!

Zelf had ik veel boodschappentassen mee en dat bleek terecht gezien mijn voorraad die ik heb ingeslagen (zie foto’s hieronder). Verder heb ik ook van begin tot eind van het evenement genoten. Er is zo een fijne sfeer en zo’n fijne babbels. Je krijgt glutenvrije tips en geeft er ook veel en vooral: ONBEZORGD PROEVERTJES ETEN. Wel, mij zie je volgend jaar terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *