Glutenvrije webshop – Traindevie

Glutenvrije webshop – Traindevie

Na drie jaar mijn diagnose te hebben, slaag ik er eindelijk min of meer in om niet langer verloren te lopen bij de aankoop van mijn producten. Waar ik nog moedeloos iedere verpakking nakeek om te kijken of er gluten zouden inzitten, ga ik nu naar “hup linkerhoek Delhaize is vers brood! Rechts achteraan Colruyt zijn afbakbroodjes” … Maar omdat ik niet alles steeds kan terugvinden in mijn vertrouwde supermarkten in de buurt, bestel ik regelmatig ook online. Eén van deze sites waarop ik bestel is ‘Traindevie’ .

Traindevie is een handige glutenvrije (en vaak ook lactosevrije) webshop die heel veel verse producten aanbiedt die je niet vaak (of toch niet zo heerlijk) zal terugvinden in de gewone winkelrekken. Zo kan je hier verse koffiekoeken, taart, broden, pizza’s, kroketten, ovenhapjes, gepaneerd vlees, … terugvinden. Naast hun vers en zeer uitgebreid assortiment, bieden zij ook zeer vaak ‘periodegebonden’ artikelen aan. Dit zijn dan producten zoals chocolade met Pasen. Eens je bestelling volledig in je winkelmandje zit, kan je kiezen om dit aan huis te laten leveren (wel voor een meerkost) of gratis af te halen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt (opgelet, bestellingen zijn tweewekelijks!). Eens je pakket daar geleverd is, krijg je een e-mail en kan je om je pakketje gaan. Heerlijk makkelijk toch?

En alsof de webshop nog niet genoeg had aan te bieden, kan je ook hier terecht om te kijken welke eetgelegenheden in jouw buurt glutenvrij zijn. Je surft naar hun startpagina en onderaan kan je jouw regio ingeven. Even kijken wat er in de buurt is en reserveren maar.

ps: wegens het heel snel op mijn bord gooien of in de pan gooien van de gerechten van traindevie, heb ik niet veel foto’s. Maar geloof me, het is héérlijk. En ook veel meer dan enkel ontbijtproducten hoor!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *