Glutenvrije pasta bij Gillia smiles & Pasta

Glutenvrije pasta bij Gillia smiles & Pasta

Onlangs ging ik pasta eten bij Gillia pasta. Dit pastarestaurant is een gezellig plekje gelegen in Sint-Gillis bij Dendermonde en heeft een zalige Italiaanse sfeer. Naast de gezellige sfeer die je meteen voelt als je binnenkomt, is ook het concept zeer fijn. Zo wordt het menu zeer vaak aangepast en volg je een hele route om te bepalen wat er op je bord komt. Je start met het drankje, dit kan wijn zijn die je zelf volgens porties mag inschenken of een fris drankje. Dan volg je de ‘eetroute’ waar je naast de keuze voor heerlijke voorgerechten ook een heleboel pasta’s terug kan vinden. (En ja hoor, daar staat ook een glutenvrije optie in het rijtje!) Daarnaast kies je voor je saus en vervolgens je topping. Niet genoeg? Volg dan nog even de route naar de geweldige desserts.

Ikzelf koos voor een pasta met heerlijke culatello (wauw, ik begin al terug te watertanden bij de herinnering eraan!) en parmezaan. Werkelijk een bord met heerlijke smaken waar ik van begin tot eind van heb genoten. Ook was het zeer fijn dat de uitbaters kennis hadden van gluten en mogelijke besmetting waardoor ik met een gerust hart/maag kon genieten van mijn etentje.

Er zijn nog enkele ‘eetroutes’ die ik wil proberen, tot binnenkort dus!

 

G I L L I A DENDERMONDE
Heirbaan 11
9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde
ma-za 12-14:15u
ma-za 18-22u

G I L L I A ANTWERP
Geuzenstraat 9
2000 Antwerpen
ma-za 12-14:15
ma-za 18-22

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *