Glutenvrije maaltijden bestellen en afhalen bij Biota

Glutenvrije maaltijden bestellen en afhalen bij Biota

Volgers van deze blog en vrienden/familie zijn al een tijdje op de hoogte van mijn glutenvrije liefde voor Biota. Toen Aline haar ‘fysieke zaak’ stopzette om een andere richting uit te gaan, was ik dan ook wat radeloos. Maar dit heeft ze zeer snel kunnen veranderen door met Valentijn een knaller van een glutenvrije brunch te organiseren in Bizar Café en om nu ook afhaalmomenten te organiseren. Dat laatste heb ik dit weekend eens getest. Ik kreeg een tijdje geleden de nieuwsbrief van Biota in mijn mailbox, hierin stonden verschillende gerechten die je kon bestellen en afhalen bij Bizar Café. In mijn enthousiasme bestelde ik heel wat en ook omdat ik ondertussen heel wat familieleden heb die ook wel fan zijn van de gerechten.

Met een grote tas vol taartdozen kwam ik thuis en plaatste ik deze meteen open op tafel. De geur van de quiche kwam me al heerlijk tegemoet, waarschijnlijk omdat deze ook enkele uren daarvoor werd afgebakken. Gedurende het hele weekend werd de frangipanetaart, de quiche met geitenkaas, de quiche met prei en ham, de lasagne en de appel-havercrumble geproefd en beoordeeld.
Alweer wist Aline geweldige smaakcombinaties te ontwikkelen en moest ik bijna vechten om nog een stukje te bewaren om mee te nemen naar het werk.
Ik ben alvast benieuwd naar het volgende afhaalmoment!

Praktisch:
Je kan alles van Biota volgen op de facebook. Gerechten zijn standaard glutenvrij maar ook vegan, lactosevrij, tarwevrij, suikervrij, … zijn mogelijke opties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *