Glutenvrij Eindhoven

Glutenvrij Eindhoven

Enkele weken geleden ging ik een weekendje naar Eindhoven, genieten van het laatste (winter)zonnetje, presolden en lekker glutenvrij eten. Mijn beste vriendin had al wat research gedaan voor we vertrokken en las op meerdere sites de aanbeveling ‘Bagels and Beans’. Aangezien dit op perfecte korte wandelafstand van ons hotel lag, zijn we daar bij aankomst meteen gaan brunchen. Het personeel was zéér goed op de hoogte en gaf me advies bij wat écht glutenvrij was en waarbij er eventueel nog sporen van gluten konden zitten. Ik ging voor een creamcheese bagel met ham en moster-honingdressing. Dit gecombineerd met een heerlijke ijskoffie en een ‘nootgeval’ yoghurt met een notenmengeling. Dit alles was zeer heerlijk én meer dan genoeg. Ik heb genoten tot de laatste hap en heb nergens last van gehad. Hier zien ze me dus zeker nog terug.

In de avond trokken we dan naar Plein 4 ook weer op perfecte wandelafstand van ons hotel Pullman en ook na het lezen van enkele goede recensies. Eens aangekomen en de menukaart ontvangen, was daar ook het personeel goed op de hoogte van glutenvrij eten. Ook waren ze zeer voorzichtig in hun advies zodat ik zeker geen last zou krijgen van sporen van gluten of bepaalde kruisbesmetting. Ik koos voor een Mexican chickenburger met frietjes. Samen met een heerlijke wijn vormde dit een mooie avond in Eindhoven. Ook hier zien ze me nog terug want er waren nog zoveel dingen die ik zeker wou proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *