Glutenvrije wafels Consenza

Glutenvrije wafels Consenza

Meestal verkies ik zo vers mogelijke bereidingen en experimenteer ik graag met verschillende soorten bloem, meel, … om tot mijn gewenste bereiding te komen. Maar toen het onlangs familiefeest was en ik het al heel druk had, wou ik even naar een ‘gemakkelijke oplossing’ grijpen. Ik had de schudfles van Consenza wafels nog in de kast staan en probeerde deze meteen uit.
Mijn eerste wafels bleven plakken aan het wafelijzer (oh, wat een pret!) dus genoeg vetstof is een belangrijke tip die ik meegeef.
Eens de wafels klaar waren werkte ik af met suiker en ijs, dit eerste bleek niet echt nodig want ze zijn standaard vrij zoet.

Snelle zin in wafels? Schudden en bakken maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *