Glutenvrij Italiaans te Brussel

Glutenvrij Italiaans te Brussel

Een tijdje geleden ging ik naar Brussel voor een evenement, nadien beloofde broerlief glutenvrij te tafelen. Beetje onzeker over zijn kennis van gluten, volgde ik hem toch richting Italiaans restaurant Signora Ava in het centrum van Brussel.
De kaart zelf zag er heerlijk uit maar nergens een vermelding van glutenvrije opties. Ik heb dit toen even nagevraagd en bijna alles was glutenvrij verkrijgbaar. Ik ging voor een simpele pasta met tomatensaus en parmezaan en heb werkelijk genoten van iedere hap. De pasta had veel smaak, was niet te plakkerig en vulde enorm. Mij zien ze hier zeker nog terug want er stonden nog enkele speciale dingen op de kaart die ik nog wil proberen!

p.s. Ook de wijnen zijn glutenvrij én lekker!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *