Glutenvrij ontbijten bij Beans – Mechelen

Glutenvrij ontbijten bij Beans – Mechelen

Gezellig ontbijten. Iets wat ik graag doe voor het shoppen, met familie, met vrienden of gewoon gezellig alleen op zondagochtend. Een ritueel waarvoor ik graag uit bed kom zodat ik verse koffiekoeken kan bakken of waarvoor ik nog vlug een eitje in de pan smijt. Maar tijdens de vakantie wou ik eens gewoon lekker mijn benen onder tafel schuiven en genieten van een ontbijtje. Ik deed dat onder andere bij Beans in Mechelen.

Beans is een gezellige en kleine (hou hier rekening mee als je langsgaat) bar in het centrum van Mechelen. Door zijn ideale ligging tussen de winkelstraten en Grote Markt, is dit dus een ideale locatie om een shoppingdag te starten! Hier bij Beans kan je terecht voor ontbijt, lunch, late lunch en natuurlijk heerlijke koffie, thee en smoothies. Van bagels tot wraps en yoghurt, Beans maakt het heerlijk vers klaar. Ik begon al te watertanden wanneer ik het menu voor de ontbijten las en vroeg welke ontbijten glutenvrij konden. Zij konden alle ontbijten aanpassen naar een glutenvrije variant dus ging ik voor de ‘Healthy breakfast’ die bestaat uit vele soorten yoghurt en fruit met thee en nam ik er nog een heerlijke verse bagel bij. En om de dag zeker goed te starten, ook nog een lekkere aperitief.

Al snel (ook al zeiden ze dat het glutenvrij iets langer ging duren) kreeg ik een verzorgd ontbijt voorgeschoteld. Ik genoot van iedere soort yoghurt en fruit en beleefde en lekkere smaaksensatie bij de bagel. Het werd bijna moeilijk om te vertrekken richting winkelstraat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *