Glutenvrij eten in Ikea

Glutenvrij eten in Ikea

Onlangs ging ik meubels shoppen in Ikea te Wilrijk. Naar goede gewoonte, sluiten we deze voormiddag van meten, rekenen en snuisteren af in het restaurantgedeelte. Dat je in de shop enkele glutenvrije dingen kan verkrijgen, wist ik al. Maar het restaurant had ik sinds mijn diagnose nog niet ‘getest’.

Ik sprak dan maar meteen een keukenmedewerker aan met de vraag of er glutenvrije opties waren. Zij kon me dit bevestigen en stuurde me naar het computerscherm in het midden van het restaurant. Daar kan je kiezen welke allergenen je niet wenst in je maaltijd en de computer lijst jouw mogelijkheden op. Geen Zweedse balletjes maar wél kippenballetjes, HOERA! Ook waren er andere mogelijkheden maar hier viel toch meteen mijn oog op. Vlug aanschuiven en nog even aan de toog vermelden dat er zeker geen gluten mogen in zitten en ik kon aan tafel gaan. Een lekkere maaltijd die na het shoppen zeker kan smaken, hoera voor nu ook zorgeloos glutenvrij Ikea!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *