Oogappelbakwedstrijd van Libelle Lekker

Oogappelbakwedstrijd van Libelle Lekker

Enkele weken geleden stuurde mijn mama – trouwe abonee van Libelle – een link door waarin stond dat ze opzoek waren naar lekker appelrecepten voor een bakwedstrijd. Met het gedacht ‘alsof ze ooit mijn glutenvrij recept zouden kiezen zeg’ stuurde ik één van mijn favoriete appelrecepten door. En nog geen week later kreeg ik al te horen dat ik mocht bakken voor een jury in Brussel met als hoofdprijs een Bosch-oven. Dat laatste was natuurlijk ook heel mooi meegenomen want ik kon met een hele grote portie geluk misschien wel eindelijk die oude oven hier in huis vervangen.

Afgelopen woensdag trok ik dus vol adrenaline naar de firma Bosch te Jette/Brussel. Eens ik binnenkwam, werd ik verwelkomd door het geweldige en enthousiaste team van Libelle. Mijn kookplaatsje werd aangeduid en iets later kon ik starten aan mijn glutenvrije appelflantaart. Best wel spannend allemaal.

De jury, bestaande uit drie hele schattige en hongerige kinderen met hun papa’s trok zich aan het einde van de dag terug om te beslissen wat nu net de lekkerste taart/koek/gebak/… was. Na een tijdje spannend afwachten en vele leuke babbels met de andere finalisten, viel het verdict. Ik had niet gewonnen maar de enige mannelijke kandidaat kon een geweldige Bosh-oven mee naar huis nemen. Op het uitzicht – want door de gluten kon ik niet proeven – was hij volgens mij wel een hele terechte winnaar. Maar ook ik ging met iets geweldigs naar huis, namelijk een onvergetelijke ervaring. En Libelle, voor sfeer en gezelligheid krijgen jullie toch een dikke tien hoor. Wie weet, tot een volgende keer!

P.S.: Je kan de recepten van de deelnemers (EN OOK VAN MEZELF, HOERA) bekijken in de Libelle Lekker, in de week van 20 oktober. Allen naar uw dagbladhandelaar!

3 gedachtes over “Oogappelbakwedstrijd van Libelle Lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *