Stijl en Smaak glutenvrije markt

Stijl en Smaak glutenvrije markt

In het weekend van 17-18 september organiseerde Glutenvrijemarkt een evenement in de Villa ArenA Woonmall te Amsterdam. Aangezien ik al onder de indruk was van het Frank en Vrij festival enkele maanden geleden, wou ik ook zeer graag dit evenement bezoeken.

Zondag pakte ik dus enkele glutenvrije crackers voor onderweg in en startte ik aan mijn ritje van 2,5 uur richting Amsterdam. Eens toegekomen, kon je al van bovenaan de gezellige ‘marktkraampjes’ bekijken. Hierin waren de verschillende producten/handelaars gevestigd. Ik greep meteen een winkelmandje en begon aan mijn ontdekkingstocht.

Ondanks ik veel merken kende zoals Schär, Consenza, Proceli, Orgran, … merkte ik meteen op dat ik nog veel producten van hen niet kende omdat ik deze nog niet in België had gevonden of omdat deze hier nog niet beschikbaar zijn. Mijn mandje zat na enkele kraampjes dus al behoorlijk vol. Ook bij Peijenburg proefde ik de lekkerste glutenvrije ontbijtkoek ooit en sloeg daar ook een klein voorraadje in. Verder kwam ik nog de heerlijke ‘Nakd-repen’ tegen die ik aan een zeer voordelige prijs kocht en liet ik me ook nog eens gaan in de assortimenten van Consenza en Orgran.

Aan de kassa rekende ik vlotjes 3 volle zakken aan producten af. Wat schrok ik wel van de goedkope prijs, dit was ik niet gewend van glutenvrije producten. Binnenkort zijn de ervaringen van deze producten op mijn blog te lezen maar ik weet zeker dat de glutenvrijemarkt er nu een vaste klant bij heeft en ik op een volgend evenement zeker weer aanwezig zal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *