Glutenvrij eten in Balls&Glory Gent

Glutenvrij eten in Balls&Glory Gent

Wanneer ik nog eens afspreek met mijn vriendinnen van de hogeschool, zoeken wij steeds iets om te eten in Gent (eten is vaak een mooi bindmiddel van nog mooiere vriendschap, toch?!). We hadden een glutenvrije eetplek gevonden maar toen we aankwamen, waren deze in verbouwingswerken. Vlug ging ik online opzoek naar een glutenvrij alternatief in Gent. Er waren op enkele fora twijfels over de glutenvrije opties in Balls&Glory maar aangezien we toch in de buurt waren, waagde ik het erop!

Ik ging binnen en meteen werden we hartelijk ontvangen in een leuke, sfeervolle ruimte. Aan het onthaal vroeg ik of een glutenvrije opties waren (ik vreesde een beetje voor een salade of dergelijke) maar er werd me meteen een glutenvije ‘Ball’ aangeboden. Ik kon wel enkel voor de optie met puree gaan omdat er in de couscous gluten zit maar dit vond ik absoluut geen probleem.

En wat heeft die glutenvrije ball met veel glory toch heerlijk gesmaakt. De smaken waren goed op elkaar afgestemd, niet overdreven gekruid en ook de puree was niet zomaar een puree maar bevatte heerlijke groentjes zoals erwtjes en wortelen. De bal zelf was heerlijk gevuld met stroganoff.

Een klein nadeel was wel dat het niet zoveel vulde. Ikzelf en mijn tafelgenoten waren niet echt gevuld na deze maaltijd. Maar reden te meer om dan af te zakken naar Biota of een andere glutenvrije eetgelegenheid voor een dessertje.

img_20160729_120733

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *