Glutenvrije B&B Koksijde

Glutenvrije B&B Koksijde

Zoals soms bij mijn glutenvrije uitjes al merkbaar is, heb ik een liefde voor de Belgische kust. Daarom hield ik ook deze zomer even halt in mijn favoriete badstad, Koksijde. Ik liet me een B&B aanraden en reserveerde meteen een weekendje.

Op hele kleine wandelafstand van het strand, bevind zich de gezellige B&B Loxley. Deze heeft de charmes van een Engelse Cottage en heeft volgens mij ook de vriendelijkste uitbaters van België. Na het eerste warme onthaal, verzekerde de gastvrouw me al het glutenvrije ontbijt van de volgende ochtend. Gelukkig maar, altijd even stressen of je verblijf wel op de hoogte is van het begrip glutenvrij en coeliakie, maar hierbij had ik een goed gevoel.

Dit goed gevoel bleek de volgende ochtend om 9 uur meer dan terecht te zijn. Ik schoof nog maar net mijn benen onder tafel of ik werd al bediend met heerlijk vers fruit, platte kaas met rode vruchten, glutenvrije pistolets en kaas die je zachtjes op je tong wil laten smelten omdat je zo lang mogelijk van de smaak wil genieten. Deze smaaksensatie ging voor mij gepaard met een heerlijke muntthee, al was de keuze in het grote assortiment niet makkelijk. En als dit alles nog niet meer dan genoeg vulde, kwam de gastvrouw nog langs met een heerlijke glutenvrije muffin. Ik zeg het je, ik was voldaan tot aan het avondeten.

Ik kijk al watertandend uit naar mijn volgende verblijf in Loxley!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *