Héérlijk glutenvrij tafelen in #Food Brugge

Héérlijk glutenvrij tafelen in #Food Brugge

Opgepast, dit blogbericht is mogelijk -zeer mogelijk- heel positief naar aanleiding van een volledige verwenning van mijn smaakpapillen.

Naar jaarlijkse gewoonte breng ik een bezoekje aan de stad Brugge. Geweldig om te winkelen, logeren, cultuur te ontdekken en zoveel meer. Sinds vorig jaar voegde ik ook ‘geweldige glutenvrije eetplekken ontdekken’ toe aan dit lijstje. Ik kwam namelijk terecht bij #food , ergens in de zijstraten van de grote winkelstraat.

Al zittend op een supergezellig terras, kreeg ik de uitgebreide kaart aangeboden. In deze kaart – die ludiek is opgedeeld volgens titels van liedjes – werden de meest voorkomende allergieën of intoleranties aangeduid. Hier was heel veel glutenvrije keuze in maar toch ging ik watertanden van de ‘Honeymoon – Lana Del Rey’, een rundburger met geitenkaas, appel en honing. Ik vroeg na of dit ook glutenvrij kon en jawel, ze konden dit aanpassen naar een glutenvrije variant.

Buiten de mooie presentatie, was het ook een werkelijke smaaksensatie. Alles was zo goed op elkaar afgestemd en het vulde ook enorm. Desondanks toch nog voor ‘Strawberry field forever – The Beatles’ gegaan als dessert (ogen weer groter dan de maag, weetjewel). En het mag gezegd worden, dit was een heerlijk frisse en originele afsluiter van de avond.

Ik heb al plannen om volgende week terug te gaan dus ik kan niets anders doen dan u hetzelfde aan te raden, smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *