Glutenvrij in Plopsaland De Panne

Glutenvrij in Plopsaland De Panne

Deze zomer bracht ik een bezoek aan de geweldige badstad Koksijde. Omdat we vlakbij de Panne logeerden en een ‘niet-zo-geweldig-weer’-programma nodig hadden, trokken we een dag naar Plopsaland.

Na een halve dag in en uit attracties te kruipen, was het tijd voor een stevig middagmaal (wat ik in de eerstvolgende attractie al spijt van had). Omdat ik online niets vond over glutenvrije aanbiedingen in het park, ging ik naar de informatiedienst. Daar kreeg ik een hele begripvolle vrouw voor me. Zij wist niets van glutenvrij eten in het park maar deed toch nog enkele telefoontjes om dit na te vragen. Niemand kon echter duidelijk antwoord geven, dus gaf ze me het advies om naar een winkel buiten het park te gaan of om het aan een eetstand te vragen.

Ik vond het jammer dat ik in de plaatselijke winkel zou moeten gaan zoeken naar glutenvrij eten, dus waagde het er toch op om zelf in het park te zoeken. Al snel kwamen we terecht in ‘Wickieland’ en ging ik informatie vragen bij de ‘Viking Grill’. Daar was de kok enorm goed op de hoogte van allergieën. Om me toch nog meer gerust te stellen, liet hij me zelfs de verpakking zien van de producten. Ik heb dus werkelijk genoten van de ribbetjes met frietjes, een echte aanrader!

Glutenvrij Plopsaland is dus mogelijk, juist jammer dat je er zeer expliciet en duidelijk moet om vragen en er dus geen duidelijke allergieën zijn aangegeven…

Plopsaland

 

Een gedachte over “Glutenvrij in Plopsaland De Panne

  1. Laatst hebben wij met het gezin heerlijk gegeten bij Frituur Koningsplein in De Panne dichtbij Plopsaland. Ze bakte de friet en snacks in een aparte pan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *