Glutenvrij tafelen in Mechelen – De Witten Vos

Glutenvrij tafelen in Mechelen – De Witten Vos

Gisteren werd ik door mijn broer uitgenodigd om in zijn favoriete stad/woonplaats iets te gaan eten. Toen ik toekwam en we iets gingen zoeken om te eten, stopte hij en zei “Juist, ik weet niets. Dat moet glutenvrij zijn voor u!”. Ik nam er meteen mijn smartphone bij en zocht ‘glutenvrij eten in Mechelen’. Dit gaf niet bepaald veel ‘deftige’ zoekresultaten weer maar ik kwam toch op één restaurant uit dat volgens recensies glutenvrije keuken aanbiedt.

Op naar de grote markt, want daar bevindt restaurant De Witten Vos zich. Op de borden buiten zag ik niet meteen een vermelding, dus vroeg ik aan de serveerster of ze ook glutenvrije maaltijden konden aanbieden. Na een heel overtuigend antwoord – sommige restaurantmedewerkers kijken je maar raar aan als je om glutenvrij vraagt – gingen we zitten op het gezellige terras.

We kregen een menukaart toegereikt met de mededeling dat zo goed als alles glutenvrij verkrijgbaar is. Zelfs de lasagne wordt vers en glutenvrij bereid maar dan moet je er wel een iets langere wachttijd voor over hebben. Ik koos voor de glutenvrije pasta met ratatouille en tomaat. En wauw! Hoewel ik lang twijfelde over een keuze, dit was echt héérlijk. En het vulde ook enorm goed, al wou ik met dat warme weer toch ook voor een lekker dessert gaan.

Nog een laatste melding bij dit restaurant en absoluut niet onbelangrijk: de bediening. Deze was echt geweldig! Enorm vriendelijk van het moment dat je binnenkomt tot je buiten gaat. Dit samen met een goede kennis van glutenvrije producten, leverde me een leuke restaurantervaring op. Ik ga zeker nog terug!

Begin jij na dit te lezen ook al te watertanden? Ga dan zeker ook eens langs:

De Witten Vos
Grote Markt 30
2800 Mechelen
Tel: 015/20.63.69
E-mail: info@dewittenvos.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *