Glutenvrij bij Ellis Gourmet Burger

Glutenvrij bij Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger, een hamburgerketen die bij velen wel al bekend in de oren zal klinken. Een hamburgerketen waar ik sinds mijn diagnose van coeliakie niet meer ben geweest, tot enkele weken geleden. Ik was met vrienden in Antwerpen en we zochten nog een snelle hap voor we naar een voorstelling gingen kijken. Ik was niet bepaald voorbereid maar zag in de verte het bordje van Ellis Gourmet Burger. Wie niet waagt, niet wint?! Met dit motto gingen we naar binnen en vroegen we of ze glutenvrije opties hadden. Iedere hamburger is zonder broodje te verkrijgen en volgens hen dan ook dus glutenvrij (al ben ik niet zeker van de speciale burgers/vlees).

Ik waagde het erop en ging voor de ‘Ellis special bacon’ met een portie frieten. De ketchupfles op tafel was van Heinz dus daar zat ik al glutenvrij safe. De hamburger zelf was ook geweldig lekker. Ik miste zelfs het broodje niet en was zeker en vast voldaan. Ook die avond geen last gehad dus ik denk dat deze burger zeker glutenvrij was.

Zin in een gezellige – en desnoods snelle – en lekkere hap? Ellis Gourmet Burgers staat vanaf nu ook op de lijst!

Ellis glutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *