Workshop Glutenfree Sweets and Treats

Workshop Glutenfree Sweets and Treats

Ondanks ik nu al meer dan een jaar mijn diagnose heb, is het toch nog vaak zoeken naar afwisseling en nieuwigheden binnen dit glutenvrij dieet. Op de facebookpagina van mijn favoriete glutenvrije eetplaats in Gent, zag ik een glutenvrije bakworkshop passeren. Zonder twijfel heb ik mijzelf en moederlief (zij kan ook maar bijleren hé?) ingeschreven.

De workshop ging door in Biota te Gent en we waren met een gezellige bende van ongeveer 10 mensen. Dit onder leiding van Stefanie (Foodlove) werd meteen een hele fijne namiddag. We leerden elkaar kennen en gingen na een kop thee meteen aan de slag in de keuken. In groepjes van 2-3 werden al snel de eerste 4 desserts/tussendoortjes klaargemaakt. Al snel ontdekte ik dat deze ook even lekker smaakten als ik al de hele tijd in de keuken kon ruiken.

Na wat gezellig babbelen en veel proeven, gingen we al terug aan de slag met de volgende 4 recepten. Dit werd alweer in zeer goede banen geleid door Stefanie en we kregen ook nog handige glutenvrije én gezonde tips. Mijn favoriet van de dag (en die straks ook weer de oven in gaat), zijn de zeer gemakkelijke en overheerlijke banaan-haverkoekjes.

Ben jij benieuwd naar de heerlijke desserts/tussendoortjes die wij gemaakt hebben? Of wil jij je ook verdiepen in de geweldige glutenvrije bakwereld? Kijk dan snel voor een vrije plaats in één van de workshops of boek er zelf eentje: Glutenvrije workshops

2 gedachtes over “Workshop Glutenfree Sweets and Treats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *