Glutenvrije pizza in Orso te Antwerpen

Glutenvrije pizza in Orso te Antwerpen

Ja, het glutenvrije leventje begint te wennen. Maar zoals ik al eerder (en vaak) zei, het ‘sociale’ blijft het moeilijkste. Zomaar ergens binnenstappen met vrienden om vlug iets te eten, is voor mij niet meer een mogelijkheid. Toch wil ik dit niet laten dus ontdek ik steeds meer en meer glutenvrije eetplaatsen waaronder ook deze.

Met goede vrienden trok ik enkele weken geleden naar Antwerpen voor een concert in Trix. Luidkeels meezingen en dansen is minder leuk op een lege maag dus zocht één van mijn vrienden een glutenvrij restaurant in de buurt op. Hij kwam terecht op een pizzeria die ook glutenvrij serveert.

Eens toegekomen in de pizzeria was het al snel op de menukaart en het bord buiten zeer duidelijk dat glutenvrij voor hen niet onbekend is. Ik had keuze tussen alle pizza’s op de menukaart maar moest er gewoon bij vermelden dat het glutenvrij moest zijn. Dit kost je 2,5 euro extra maar dat was het zeker meer dan waard. De bodem was lekker knapperig en was zeer rijkelijk belegd met mijn favoriete ingrediënten. En als ik één van mijn vrienden mag geloven, proef je amper een verschil met de pizza’s mét gluten.

Deze plaats is dus zeker goedgekeurd en mag met een volgend concert ook weer op mijn reservatie rekenen! Wil jij ook graag eens glutenvrij én Italiaans tafelen? Reserveer dan snel (plaatsen beperkt): Orso

Snapchat-1162137080762459464

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *