Ontbijtrituelen

Ontbijtrituelen

Het ontbijt. De belangrijkste maaltijd van de dag. En na lang zoeken (want niet zo een grote fan van brood), vind ik dit ook wel een leuke maaltijd. Hieronder, enkele glutenvrije favorieten om de dag mee te starten opgesomd!

Glutenvrije cornflakes van ‘den Aldi’

Het is velen onder jullie waarschijnlijk ook al opgevallen: supermarktketen Aldi experimenteert met glutenvrije producten! En ik kan je al zeggen, deze glutenvrije chocoladecornflakes vallen zeker en vast in de smaak! Ze smaken bijna net zoals de variant met gluten én ze zijn niet zo duur als glutenvrije cornflakes die je in vele biowinkels kan terugvinden.

Ontbijtkoeken van Cereal

Deze ontbijtkoeken zijn handig, lekker en vullen je lege maag in de ochtend zeker. Ik dop ze het liefst in mijn lactosevrije melk. Verkrijgbaar in de meeste supermarkten én Kruidvat.

‘Go Oats’ van He-be

Deze potjes met instant havermout zijn mijn laatste ontdekking en echt wel grootste favoriet! Je opent een potje, doet er koude of warme melk/water bij en na enkele minuten is hij ready to eat! Voorlopige winnaar onder de smaken: appel berry! Voorlopig enkel nog gevonden in mijn favoriete natuurwinkel Pure te Aalst (zie ander blogbericht).

Deze ontbijtrituelen zijn vooral handig omdat ze snel gaan, ideaal voor zij met een glutenvrij ochtendhumeurtje of als je ergens blijft logeren waar ze nog niet vertrouwd zijn met de glutenvrije voeding. Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *