Glutenvrije taart – Flockfoods

Glutenvrije taart – Flockfoods

In het kader van ’40 dagen zonder vlees’ wordt er ook weer stilgestaan bij veganisme. Daarvoor ging mijn broer journalist op reportage bij een ‘bedrijfje’ in Brussel die veganistisch gebak maakt. Na een mooi reportage te kunnen draaien en ook blijkbaar veel geproefd te kunnen hebben, dacht broerlief toch even aan mij. Hij bestelde een glutenvrije- en lactosevrije vegantaart.

Eens ik de doos opende, kwam de heerlijke chocoladegeur me al tegemoet. Niet enkel de geur overtuigde me al om meteen een bord te nemen, maar ook het uitzicht was uitnodigend om te beginnen smullen. Je merkt wel dat het geen gewone taart is die je in de gewone winkels of bakkerijen zou vinden, maar is dat nu net niet geweldig? Lekker zoet en het vulde wel meteen alle buikjes hier aan de familietafel. Ik ben alvast zeker dat ik hier nog bestellingen zal plaatsen.

Jij ook zo benieuwd? Klik dan zeker door: Facebookpagina Flockfoods of Reportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *