Biota – glutenvrij koffie- en eethuis te Gent

Biota – glutenvrij koffie- en eethuis te Gent

Aaah Biota! Mijn favoriete ontbijt- (kater)brunch – en lunchplaats! Menig vrienden en familieleden heb ik al meegenomen om deze fantastische plaats te ontdekken en nu wil ik dat met jullie ook doen!

Biota is een eetplaats in de Sint-Pietersnieuwstraat te Gent waar je gezellig koffie, thee of andere biologische drankjes kan verbruiken of kan proeven van heerlijke 100% glutenvrije gerechten. Je leest het goed: 100% glutenvrij!! Alles wat de keuken in- en uit gaat bevat niets maar dan ook echt helemaal niets van gluten. Daarnaast bieden zij ook nog eens lactosevrije en suikervrije opties aan, keuze genoeg me dunkt!

Ik leerde Biota kennen toen ik na het vieren van mijn afstuderen een brunchplaats zocht. Glutenvrij is niet evident en mijn hotel bood niet echt veel mogelijkheden. Ik ging dus met de beste vriendin op goed geluk richting de Sint-Pietersnieuwstraat. Ik probeerde er de fantastische pannenkoeken en yoghurt met vers fruit (mijn aanrader voor iedereen trouwens!) en mijn vriendin ging voor eieren met broodjes en beleg. Wauw wat een uitgebreide, heerlijke glutenvrije maaltijd was dat?! Het lijkt alsof ik enkel in superlatieven kan praten wanneer het over Biota gaat, maar ze overdonderen me iedere keer weer met hun geweldige bereidingen!

Vele vrienden en familieleden (die overigens niet glutenvrij zijn) zijn al reeds overtuigd van de fantastische bediening en bereidingen, nu is het aan jou. Ga en geniet, je krijgt zeker geen spijt!

Biota

Sint-Pietersnieuwstraat 194

9000 Gent, België


Een gedachte over “Biota – glutenvrij koffie- en eethuis te Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *