Glutenvrije lasagne volgens het recept van Jeroen Meus

Glutenvrije lasagne volgens het recept van Jeroen Meus

Binnen mijn keuken ben ik grote fan van de recepturen van Jeroen Meus. Ook zijn lasagne valt hier thuis enorm in de smaak. Sinds mijn diagnose is het toch even zoeken om deze aan te passen naar de glutenvrije variant. Bij lasagne valt dit op zich nog mee, enkel de blaadjes aanpassen. Maar toch was dit even zoeken…

Eerst maakte ik de lasagne met de blaadjes van Schär. Deze waren nog niet voorgekookt waardoor ik ze eerst zelf nog moest koken. Dit vond ik niet zo handig aangezien alles snel begon te plakken. Enkele weken geleden heb ik dan voorgekookte en glutenvrije lasagneblaadjes gevonden van het merk ‘Peaks’ (te verkrijgen in de natuurwinkel). Ik nam de lasagne uit de oven en was meteen verkocht! Ik moest niet knoeien met het koken van de blaadjes en had toch een goed doorgekookte lasagne, deze bereiding viel natuurlijk in de smaak en is voor herhaling vatbaar!

Recept Jeroen Meus (enkel blaadjes en bloem vervangen door de glutenvrije versie):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *