Diepvriespizza’s van Schär

Diepvriespizza’s van Schär

Zoals eerder al op deze blog vermeld, durf ik ook al eens de diepvries in de winkel te plunderen. Dit voor een snelle hap of wanneer ze thuis pizza of dergelijke bestellen en ik geen glutenvrije optie heb. Door het diepvriesassortiment, heb ik toch altijd een back-up. In mijn vriezer zijn dan ook voortaan de pizza’s van Schär te vinden. Deze bestaan in drie smaken (kaas, salami en margarita) en zijn echt wel heerlijk.

In het begin – moet ik toegeven – was ik niet echt fan van de korst. Deze werd vaak zeer snel hard en was vrij dun. Maar sinds enkele weken, is er een nieuw recept te vinden in hun dozen en daar is de bodem en korst echt wel lekker! De pizza is ook voorgebakken waardoor deze maar heel even in de oven moet, echt handig voor als je niet veel tijd hebt.

Mijn favoriet van het moment? De pizza salami! (al zou er iets meer salami op mogen zijn). En oh ja! Nog een pluspunt aan deze makkelijke pizza’s: ze zijn ook buiten de natuurwinkel te vinden! Voorlopig heb ik ze al tegengekomen in Colruyt en Delhaize, handig om mee te nemen met de standaardboodschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *