Pure – dieetwinkel

Pure – dieetwinkel

Vanaf mijn diagnose ben ik op zoek gegaan naar winkels, supermarkten, beurzen, … waar ze lekkere glutenvrije producten of benodigdheden verkopen. Op een jaar tijd heb ik toch wel heel wat winkels bezocht. En ik moet zeggen, ik ben steeds heel tevreden over het assortiment dat ik vind.

Pure is één van die winkels waar ik heel tevreden over ben, een dieetwinkel in Aalst. Klein maar met héél veel keuze aan glutenvrije producten. Zo ontdekte ik daar heerlijke cornflakes van Proceli, nog meer producten van Schär en hebben ze ook een glutenvrij diepvriesassortiment waar ik nooit neen kan tegen zeggen (oh tiramisu, pizza, koffiekoeken, mmmmmmm).

Wat ik naast een breed assortiment aan lekkere glutenvrije producten ook heel belangrijk vind, is de bediening. Deze winkel wordt opengehouden door een jonge vrouw. Zij werkt met passie en met veel kennis van de producten. Zo kan ik steeds bestellingen plaatsen en houdt ze me op de hoogte van nieuwe producten of wanneer de voorraad van mijn favoriet product is aangevuld.

Als je in de buurt bent, zou ik het zeker aanraden eens binnen te springen:

Korte Nieuwstraat 12

9300 Aalst

www.dieetwinkelpure.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *