Een simpele glutenvrije hamburger

Een simpele glutenvrije hamburger

Na iedere avond steeds verse groenten, glutenvrij vlees/vis en aardappelen/rijst/pasta/… op tafel te toveren, durft het hier thuis ook al eens een ‘luie vrijdag’ te zijn. Dan mag het eens simpel zijn. En één van die simpele bereidingen zijn glutenvrije hamburgers.

Vroeger kocht ik ‘pistolets’ van Schär voor deze hamburgers te bereiden maar vorige week vond ik in de natuurwinkel glutenvrije hamburgerbroodjes van ‘Proceli’. Er bestaan er blijkbaar ook van Damhert maar die heb ik nog niet kunnen vinden. Ik warmde de broodjes een kleine minuut op in de microgolfoven en ze waren meteen etensklaar (héél handig op luie vrijdag). Als hamburgervlees ging ik deze keer voor diepvriesburgers van het Amerikaanse assortiment bij Lidl (McEnnedy), deze zijn 100% glutenvrij en lekker. Wat sla en glutenvrije saus erbij en mijn lekkere luie maaltijd was klaar.

Een gedachte over “Een simpele glutenvrije hamburger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *